Tornen a escalar la Torre Glòries, aquest cop acompanyat d’un dron


0

Els Mossos d’Esquadra han obert diligències informatives a tres joves britànics per escalar la Torre Glòries de Barcelona, més coneguda com a Torre Agbar. Ahir al voltant de les 9 de matí la policia catalana va rebre l’avís de què una persona estava escalant la torre, mentre un dron que l’acompanyava feia fotografies per després penjar-les a les xarxes socials.

La policia ha obert diligències a l’escalador i els dos acompanyants que feien fotos i gravaven amb el dron. Els han requisat les targetes de memòria de la càmera de fotos i del dron, ja que serviran de prova en la investigació. La persona que manipulava el dron s’enfronta a una sanció per fer-lo volar sense permís, el fotògraf ha estat denunciat també per desobediència i l’escalador per infringir la Llei de Seguretat.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.