Els lleons del Zoo de Barcelona passen el Coronavirus amb símptomes lleus

Segons ha explicat el director en funcions del Zoo de Barcelona, Juli Mauri a betevé, els lleons del Zoo van donar positiu en Coronavirus durant el període de tancament a causa de la segona onada de la pandèmia. Tots els animals residents al Zoo de Barcelona porten un estricte control epidemiològic i el passat mes de novembre, els quatre lleons van donar positiu, però tan sols tenien símptomes lleus, com tos o esternuts, va ser com un simple refredat.

Els lleons són els únics animals del Zoo de Barcelona que han passat la Covid-19, però no representen cap perill pel públic que el visita, ja que per poder contagiar a una persona haurien de tenir un contacte més estret i amb Covid o sense, està clar que mantenim les distàncies amb aquests grans felins.

Segons un estudi de la Universitat de Califòrnia el 40% de les espècies són potencialment susceptibles al SARS-CoV-2, però afortunadament al Zoo de Barcelona tan sols s’han detectat els casos positius dels lleons i ja estan recuperats.

El més probable és que un treballador del Zoo fos el que va transmetre la malaltia als lleons, encara que no està confirmat.

Tags: lleons, Zoo

Notícies semblants: