ÚLTIMA HORA: Detenen un home com a presumpte autor de la mort d’un altre aquesta nit a un carrer de Sabadell


Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un home de 51 anys  de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un homicidi que s’ha produït aquesta nit en un carrer de Sabadell.

Els fets van ocórrer ahir al voltant de les 11 de la nit al carrer Poble Bubi de la capital del Vallès Occidental, quan un home va agredir a un altre de 37 anys enmig del carrer. Quan van arribar els serveis d’emergència no van poder fer res per salvar la vida de la víctima.

Els Mossos d’Esquadra van obrir la corresponent investigació i hores després s’ha produït la detenció del presumpte autor de l’homicidi. El detingut passarà a disposició judicial en els pròxims dies. De moment no hi ha més notícies sobre les causes d’aquest crim.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.