Prova pilot a la C-32 per pagar el peatge de l’autopista amb el mòbil


0

La concessionària de les autopistes Aucat, filial d’Abertis està fent una prova pilot en la C-32, l’anomenada autopista del Maresme, per pagar el peatge a través del mòbil sense necessitat de parar. 

El pagament es fa a través d’una aplicació gratuïta de mòbil, disponible a les botigues d’App Store i Google Play pels sistemes iOS i Android respectivament, una app amb una tecnologia en la qual el mòbil es converteix en el mitjà de pagament a través de Bluetooth.

El principal avantatge d’aquest sistema de pagament, com el Teletac és que no ens haurem d’aturar i per tant proporciona major fluïdesa en el trànsit amb la corresponent reducció de la contaminació, la diferència amb el Teletac és que aquest s’ha de pagar i l’App és gratuïta, a més també incorpora alguns descomptes.

Un cop descarregada l’app Awai ens haurem de registrar amb les dades personals i del compte bancari i tenir el Bluetooth activat.

Si sou usuaris d’aquesta autopista i fins que s’elimini el peatge el pròxim 31 d’agost del 2021, podeu descarregar-vos l’App en:

 App Store per a iOS 

Google Play per a Android


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.