Dos morts i 17 ferits el balanç provisional d’un incendi a una nau de Badalona on vivien més de cent persones sense sostre.

Foto: @bomberscat

Aquesta nit s’ha produït un greu incendi en una nau del barri del Gorg de Badalona que feia dotze anys que estava buida i on des de fa uns quants anys estava ocupada per persones sense sostre. Segons declaracions de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, podien viure entre 100 i 150 persones, depenent del moment.

Segons declaracions de l’alcalde d’ençà que va recuperar l’alcaldia de Badalona, tenia damunt la taula la revisió de la situació d’aquesta gent, ja que des de fa tres anys havien sorgit problemes de convivència amb els veïns del barri, apuntant a temes de drogues, robatoris i amenaces, però de moment en ser propietat privada no podien actuar sense ordre judicial.

Malauradament han mort dues persones i 17 ferits de diversa gravetat. De les persones que van poder sortir de la nau quan es va iniciar l’incendi, tan sols s’han pogut identificar unes 60 perquè la resta, segurament perquè són indocumentats, van marxar. Una quinzena, han demanat ajuda a serveis socials.

26 dotacions de Bombers estan treballant i controlant el perill de col·lapse de la nau, el que temen és que quan puguin entrar trobin alguna persona més atrapada.

Tags: Badalona, Bombers, Incendi

Notícies semblants: