El Tió més gran de Catalunya ja es pot veure a la carretera de Sant Jaume dels Domenys

Per desè any consecutiu si passem per la carretera de Vilafranca del Penedès a La Múnia, tindrem el plaer de veure el Tió més gran de Catalunya i com és una tradició només nostra també és el més gran del món.

Gràcies a les enormes dimensions que té, es pot veure des de ben lluny i de nit com té la boca i els ulls reflectants també ens permet apreciar el dibuix de la cara. Com cada any als voltants del pont de la Puríssima, una empresa de Serveis Forestals de la zona instal·la aquest enorme tronc i el guarneix amb la seva barretina i manteta, aquest any a causa de la pandèmia també l’han protegit amb una mascareta.

El Tió més gran del món que estarà fins passat Reis, fa uns 9 metres de llargada, pesa unes sis tones i la cara fa 1,30 metres de diàmetre. Des de fa deu anys s’ha convertit en l’atractiu de la comarca, sobretot dels nens i nenes que s’acosten per fer-se una foto.

Si voleu visitar-lo, la ubicació exacta és a la carretera de Sant Jaume dels Domenys al punt quilomètric 2,2 de Vilafranca del Penedès.

El Tió del 2017 – Foto: Facebook Servicios Forestales Ej, S.L.
Tags: Tió

Notícies semblants: