Obren les pistes d’esquí catalanes, els centres comercials i la setmana vinent canvia el confinament de caps de setmana

Demà dilluns 14 de desembre obriran totes les pistes d’esquí catalanes, tant les de titularitat privada com les dependents de Ferrocarrils de la Generalitat. S’avancen uns dies al que tenien previst en un principi que estava pensat fer-ho quan s’aixequés el confinament de caps de setmana, ja que sense el públic de dissabte i diumenge no resultava econòmicament factible obrir.

Per tal d’evitar les cues que es formen en les taquilles, els forfets s’hauran de comprar online i  estaran limitats en funció de l’ocupació de cada àrea per evitar les aglomeracions de gent en una mateixa zona.

Les pistes franceses i andorranes no tenen previst obrir fins al gener, així que durant aquestes festes nadalenques potser tindrem visitants dels dos països veïns a les pistes catalanes, si s’aixeca que confinament de Catalunya.

A partir del cap de setmana vinent, el confinament de caps de setmana canvia de municipal a comarcal. A partir del 18 de desembre, des dels divendres a les 6 h fins al dilluns a les 6 h, podrem sortir del municipi, però no de la comarca i el confinament de tot Catalunya continuarà vigent.

El Procicat també ha anunciat que a partir de demà dilluns poden reobrir els centres comercials, amb un 30% de l’aforament, una ventilació adequada i restringint l’accés a les zones recreatives i de descans.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Procicat

Notícies semblants: