La dona més influent del món en l’àmbit tecnològic és la catalana Anna Navarro

Segons publica el portal Exterior.cat, la catalana nascuda a Olot ara fa 52 anys, Anna Navarro ha estat reconeguda com la dona més influent del món en l’àmbit de la tecnologia d’aquest any 2020, per la revista Analytics Insight. L’Anna coneguda en el món professional per Anna N Schlegel ocupa la vicepresidència de NetApp, ubicada a Silicon Valley a Califòrnia, NetApp és l’empresa número 1 del món en l’emmagatzematge de dades.

Les dones comencen a envair el món de la tecnologia fins ara portat principalment per homes i l’Anna és un bon exemple. La revista Analytics Insight ha volgut reconèixer amb aquesta distinció la seva llarga trajectòria professional d’ençà que va començar ara fa 30 anys a Califòrnia, la contribució a l’enginyeria global i per fer patent que la dona també pot liderar el sector de la tecnologia.

L’Anna, llicenciada en Filologia anglesa i alemanya a la Universitat de Barcelona, es va introduir en el món de la tecnologia a través de Cisco Systems, després va passar a XeroxVMwareVeriSign i actualment des de fa més de deu anys desenvolupa la seva tasca a NetApp on lidera un equip de més de dos-cents professionals.

La revista Analytics Insight li ha dedicat la portada i una entrevista completa a l’Anna Navarro on podem llegir que malgrat viure fa més de 30 anys lluny de la seva terra olotina, sempre porta Catalunya al cor, convertint-se en un bon portal perquè la resta del món conegui el seu país.

“Per allà on vaig sempre dic que sóc catalana. Vam aconseguir la seu digital de vendes de NetApp a Barcelona fruit d’un acord amb el Govern de la Generalitat i la companyia. Personalment em va fer molta il·lusió contribuir al país d’aquesta manera”.

Podeu llegir l’entrevista completa a: Analytics Insight

Tags: dones, Premis, Tecnologia

Notícies semblants: