Els treballadors del Metro se sumen als sanitaris de la Vall d’Hebron per la manca d’aparcament per la implementació de la Zona Verda.

Des de la implementació de la Zona Verda d’aparcament en les proximitats de la Vall d’Hebron el personal de l’hospital ha realitzat diverses accions de protesta, ja que s’han quedat sense lloc per aparcar en els carrers propers i el pàrquing de l’hospital és molt petit per acollir a tot el personal i més en aquests temps de pandèmia.

Ara són els treballadors del Metro els que s’han sumat a la protesta per la manca d’aparcament a causa de la decisió de l’Ajuntament de Barcelona de canviar a zones verdes que tan sols poden ocupar els residents, les més de 2.000 places d’aparcament gratuïtes que hi havia al barri.

També denuncien que moltes d’aquestes places de zona verda estan desocupades, bé perquè durant el dia els veïns van a treballar amb el cotxe o potser perquè no hi ha tants veïns al barri que deixin el cotxe al carrer. Per això demanden tenir l’opció d’aparcar com si fossin residents de la mateixa forma que la resta de personal essencial poden fer-ho en aquestes zones o com a mínim que els ofereixin places a un preu raonable, ja que l’actual de 4,25 € l’hora és inviable per qualsevol treballador i molt menys pels sanitaris que en algunes ocasions han de fer guàrdies de més de 12 hores.

I fins i tot protesten amb una mica d’humor

Tags: Aparcament, Colau, Vall d'Hebron

Notícies semblants: