Laporta aterra a Madrid amb una gran pancarta en un edifici proper al Bernabeu

Foto: Twitter @JoanLaportaFCB

Madrid s’ha despertat aquest matí amb una gran pancarta del candidat a la presidència del Barça, Joan Laporta, col·locada en un edifici proper a l’estadi Santiago Bernabeu. La pancarta que fa 1000 m² (50 x 20) tapa tot el lateral d’un edifici de més de 14 plantes situat a uns 100 metres del camp del Reial Madrid en el Paseo de la Habana.

En ella podem veure una foto del candidat amb un missatge en castellà que diu “Ganas de volver a veros, referint-se als seguidors de l’etern rival del Barça i a sota el lema de la seva campanya “Estimem el Barça”.

Joan Laporta ha volgut compartir la foto en el seu compte de Twitter i pocs minuts després ja s’ha convertit en trending topic a la xarxa social.

Al fons on es veuen les grues està l’Estadi Santiago Bernabeu, actualment en obres.

Tags: BARÇA, Laporta, Madrid

Notícies semblants: