Obren a Girona el primer Banc d’Aliments per a mascotes

Creieu que els bancs d’aliments que recullen productes de primera necessitat per les famílies més necessitades haurien de disposar de menjar per a les mascotes d’aquestes famílies? Segur que hi ha gent a favor, però també molts que pensaran que aquestes persones si no tenen recursos per subsistir ells, no haurien de tenir mascotes. Moltes d’aquestes persones, sobretot les que viuen al carrer, l’únic ésser que els hi proporciona estima és el seu gos i els hi fa calor en les fredes nits de l’hivern dormint entre cartons.

L’associació Projecte Lola amb col·laboració amb una l’empresa Gosbi de menjar per a mascotes s’han decidit a crear un banc d’aliments per animals de companyia que s’integraria en l’estructura dels Bancs d’Animals arreu de l’Estat i amb aquest objectiu estan fent una prova pilot a les comarques gironines on actualment hi ha més de 15.000 persones en risc d’exclusió social i el 40% tenen alguna mascota a qui no poden alimentar correctament.

Des d’ara i fins al 12 de gener s’encarregaran de recaptar aliments per a mascotes que bonament vulgui donar la ciutadania per després entregar-lo al Banc d’Aliments de Girona, per distribuir entre les famílies que estan en risc d’exclusió social.

Sota l’etiqueta #FamíliaIgualQueTu han engegat la campanya. La gent que vulgui col·laborar pot portar el pinso a qualsevol dels 94 punts de venda de Gosbi distribuïts per la demarcació de Girona, fins al pròxim 12 de gener.

Si voleu col·laborar podeu consultar els 94 punts de venda de Gosbi en aquest enllaç.

Tags: Banc Aliments, Mascotes

Notícies semblants: