El rei emèrit Juan Carlos I ingressat en una clínica d’Abu Dabi per Coronavirus

Segons publica el diari Ara el rei emèrit Juan Carlos I estaria ingressat a causa del Coronavirus en una clínica d’Abu Dabi. Aquest matí a primera hora en alguns mitjans de comunicació s’especulava que el rei emèrit no tornaria a Espanya per Nadal per precaució davant la pandèmia en ser persona de risc, però segons afirma la publicació catalana el motiu reial és que pateix la Covid-19.

Segons fons del diari ARA, Juan Carles I hauria ingressat la setmana passada a la clínica Cleveland d’Abu Dhabi i en aquests moments es desconeix el seu estat de salut i fins i tot si ja ha sortit de la clínica, ja que ni la Casa del Rei ni el govern central han donat cap informació.

Dies enrere la Cadena Cope, en el programa de Carlos Herrera, amic personal del rei, es parlava que el rei volia tornar a casa per passar Nadal amb la seva família, però avui ha dit que no tornaria per precaució per la pandèmia. En aquests moments Carlos Herrera a través de les xarxes socials, desmenteix la notícia del diari ARA i afirma que el rei emèrit no està ingressat.

Recordem que el rei emèrit és una persona de risc per la seva edat i el seu historial mèdic, moltes intervencions quirúrgiques per lesions derivades de l’esport, però també una molt important de pulmó per extreure-li un nòdul i l’estiu passat es va sotmetre a una altra per posar-li tres bypass.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Juan Carlos I, Rei emèrit

Notícies semblants: