Sabeu quina és la carretera més perillosa de Catalunya?

Segons l’estudi EuroRAP presentat pel RACC, la carretera de l’Arrabassada que uneix Barcelona amb Sant Cugat per Collserola, torna a ser la més perillosa de tota Catalunya. L’estudi que recull les dades entre el 2017 i 2019 qualifica aquesta carretera com la més perillosa, ja que en aquest darrer trienni (2017-2019) s’han produït 14 accidents greus, la majoria d’ells amb alguna motocicleta implicada.

Per l’orografia del terreny i el traçat ple de corbes és una carretera molt freqüentada pels amants de les motocicletes i malgrat les actuacions per part de les autoritats, encara és freqüent veure com circulen com si fos una competició, cosa que fa que en el 80% dels accidents amb mort o ferits greus estigui involucrada una motocicleta.

Per darrere la carretera de l’Arrabassada se situa un tram de la C-37 entre Alcover i Valls, en aquest cas són els camions els que més involucrats estan en els accidents greus, un 43% i a continuació trobem la Gi-673 entre Caldes de Malavella i Llagostera.

Pel que fa a la concentració d’accidents les carreteres d’accés a Barcelona són les que més sinistralitat presenten pel gran volum de trànsit que tenen diàriament.

Tags: Accidents, Carreteres

Notícies semblants: