Sabeu quina és la carretera més perillosa de Catalunya?


-4
-4 points

Segons l’estudi EuroRAP presentat pel RACC, la carretera de l’Arrabassada que uneix Barcelona amb Sant Cugat per Collserola, torna a ser la més perillosa de tota Catalunya. L’estudi que recull les dades entre el 2017 i 2019 qualifica aquesta carretera com la més perillosa, ja que en aquest darrer trienni (2017-2019) s’han produït 14 accidents greus, la majoria d’ells amb alguna motocicleta implicada.

Per l’orografia del terreny i el traçat ple de corbes és una carretera molt freqüentada pels amants de les motocicletes i malgrat les actuacions per part de les autoritats, encara és freqüent veure com circulen com si fos una competició, cosa que fa que en el 80% dels accidents amb mort o ferits greus estigui involucrada una motocicleta.

Per darrere la carretera de l’Arrabassada se situa un tram de la C-37 entre Alcover i Valls, en aquest cas són els camions els que més involucrats estan en els accidents greus, un 43% i a continuació trobem la Gi-673 entre Caldes de Malavella i Llagostera.

Pel que fa a la concentració d’accidents les carreteres d’accés a Barcelona són les que més sinistralitat presenten pel gran volum de trànsit que tenen diàriament.


T'agrada? Compartiex-ho!

-4
-4 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
4
m'entristeix
M'interesa M'interesa
4
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.