Desallotjades més de cent persones en una festa il·legal en una discoteca de l’Eixample barceloní.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha fet públic a través del seu canal de Twitter que el passat dissabte a la nit van irrompre en una discoteca de l’eixample barceloní on s’estava celebrant una festa il·legal, malgrat totes les mesures decretades a causa de la Covid-19 i on els locals d’oci nocturn han d’estar tancats.

En el local es trobaven 135 persones sense respectar les mesures de seguretat, bevent i fins i tot fumant quan està totalment prohibit, ja no tan sols en temps de pandèmia, sinó sempre. En una de les fotografies que aporta la Guàrdia Urbana es pot veure com hi ha pipes d’aigua, totalment prohibides durant la pandèmia, ja que en la majoria de casos es comparteix entre els inhaladors.

Els agents que també van detectar que el local no complia alguna de les normes en matèria de seguretat i prevenció de riscos, van aixecar acte i van procedir a desallotjar a les 135 persones que hi havia a l’interior.

Tags: Coronavirus - Covid-19 - Morts, Discoteca, Festa

Notícies semblants: