El colpidor vídeo del Govern Balear per conscienciar a la gent sobre els àpats de Nadal

Aquest és un Nadal especial, la pandèmia de la Covid ens ha trasbalsat tots els nostres plans per gaudir de les festes nadalenques amb companyia de la família com estem acostumats. Encara que les mesures restrictives decretades per aquestes festes ens diuen que podem ser-hi deu persones a taula sempre que siguem de dues bombolles de convivència com a màxim, moltes famílies s’estan replantejant reduir la interacció familiar durant aquests dies.

Gràcies a la tecnologia, avui en dia hi ha moltes solucions perquè encara que estem lluny ens trobem molt a prop, podem fer un dinar amb videoconferència. Podem dinar cadascú a casa seva i trobar-nos a la tarda en un lloc a l’aire lliure o podem deixar-ho per poder retrobar-nos tots i que no falti ningú l’any vinent.

El govern de les Illes Balears que en aquest moment estan passant per una situació crítica en xifres de la pandèmia, ha volgut fer un colpidor vídeo, amb el lema “Salvar el Nadal o salvar vides” per conscienciar a la gent que aquestes festes són especials. En ell, persones relacionades amb el món sanitari ens recorden com celebraven ells les festes nadalenques cada any, arribant a la conclusió que aquest any és millor no reunir-se, perquè l’any que ve no falti ningú a taula.

El vídeo en poques hores s’ha fet viral a les xarxes socials pel missatge que volen donar tots aquests professionals, que des de fa nou mesos estan al peu del canó salvant les nostres vides i dels nostres éssers estimats. Fem un esforç i cuidem-nos entre tots.

Tags: Coronavirus - Covid-19 - Morts, Nadal

Notícies semblants: