Roben les llums de Nadal que il·luminaven la Creu de Gurb amb generador inclòs

Foto: Twitter @AjuntamentGurb

No és el primer cop que el poble osonenc de Gurb es queda sense l’enorme estel que il·lumina la creu que hi ha damunt el Turó i des d’on es pot veure tota la Plana de Vic. Els veïns de la comarca estan acostumats a veure l’estel que llueix dalt del turó cada any per Nadal, però com altres anys, la setmana passada va tornar a quedar-se a les fosques.

L’estel de la Creu de Gurb s’ha convertit des de fa anys en el símbol nadalenc de la Plana de Vic i els osonencs i osonenques tornen a estar indignats per la seva desaparició. Aquest any han robat les bombetes i fins i tot el generador, l’any passat es van endur les plaques solars amb què funcionava.

El programa Està passant de TV3 es va voler fer ressò de la notícia però posant-hi una mica d’humor. L’Ajuntament de Gurb ha tornat a instal·lar noves bombetes i generador perquè l’Estel de la Creu de Gurb torni a il·luminar la Plana de Vic.

Tags: Estel Nadal, Gurb

Notícies semblants: