Una nena de dotze anys apunyala al maltractador de la seva mare

Avui ha transcendit la notícia de què el passat dimecres 23 de desembre una nena de dotze anys va apunyalar al maltractador de la seva mare en el transcurs d’una agressió. Els fets van succeir al municipi de Torrent al País Valencià quan l’home estava agredint a la seva parella. Quan la nena va veure que l’agressor estava estrenyent el coll de la seva mare, va agafar un ganivet i li va clavar.

Quan va arribar la Policia Nacional van observar que la mare estava il·lesa i l’home amb una ganivetada. La nena va confessar que ho havia fet ella per defensar a la seva mare i va presentar una gravació d’àudio que havia fet amb el mòbil mentre la mare cridava durant l’agressió.

La mare feia temps que patia maltractament per part de la seva parella, de nacionalitat búlgara i pare d’un dels seus quatre fills, la nena va reaccionar d’aquesta manera, cansada de veure com maltractaven a la seva mare i donat que és menor de catorze anys, no té responsabilitat penal. La dona ha interposat la corresponent denúncia per violència de gènere contra la seva parella, que ja tenia antecedents per maltractament i que es recupera de la ganivetada en un centre sanitari.

Tags: Succesos

Notícies semblants: