Els Mossos d’Esquadra demanen col·laboració per tal de trobar una dona desapareguda a Vilassar de Mar

Sandra Culli – Foto difosa per la família a través de Twitter

Els Mossos d’Esquadra demanen la col·laboració de la ciutadania per tal de localitzar una dona que està desapareguda des del dia de Sant Esteve a Vilassar de Mar. Es tracta de Sandra Culli de quaranta-quatre anys, veïna de Barcelona i que segons informa el Punt Avui, després del dinar de Sant Esteve a casa de la família del seu home a Vilassar de Mar va sortir a passejar i no va tornar.

La Sandra acostumava a sortir a passejar després de dinar pels voltants de les platges de la localitat del Maresme, però el dia de Sant Esteve es va fer fosc i no havia tornat a casa de la seva família política on passava les festes nadalenques.

A la nit ho van posar en coneixement dels Mossos i diumenge es va formalitzar la denúncia a la comissaria de Premià de Mar. La família va fer una crida a través de les xarxes socials per si algú tenia notícies de la Sandra, però fins al moment no hi ha rastre d’ella.

La família també diu que durant el dinar no es va produir cap fet estrany que fes pensar que la Sandra hagi marxat voluntàriament i pensen que pot haver patit un accident. Els Mossos han obert la corresponent investigació i han pres declaració a familiars i amics de la desapareguda, després de comprovar que tampoc havia tornat al seu domicili de Barcelona.

Si teniu alguna notícia, truqueu al 112.

https://twitter.com/mossos/status/1343539794526285825

Tags: Desapareguts

Notícies semblants: