Uns catalans inventen un escut de mans antivíric protector de la Covid-19 

Foto: Handshield

Tres catalans inventen un escut de mans protector de la Covid-19 per utilitzar en els carros de supermercats, els de transport de maletes de l’aeroport o les barres del transport públic. El creador d’aquest escut de mans és en Roger González Esteve un veí de Masquefa que quan va començar la pandèmia de la Covid-19 es va fixar en els problemes que tenia la gent per agafar amb seguretat els carros del supermercat.

En Roger amb l’ajuda de dos socis, Marc Torres i Annabel Medina,  van començar a desenvolupar la idea de crear algun estri que ens permetés solucionar aquest problema, van començar a estudiar el tema, fer plànols i finalment amb la col·laboració de l’empresa Smart Inovations l.d.a, especialitzada en nanotecnologia, van crear un teixit anti bacteris que a més de protegir-nos a nosaltres, neteja la superfície on se situa.

Es tracta d’una mena de lona rectangular que cobreix la barra del carro o dels transports públics i que s’enganxa amb un agafador a cada banda. Un cop l’hem utilitzat es guarda en una bossa especial feta amb material antivíric i antibacterià.

Foto: Handshield

Per tal de distribuir el protector de mans antivíric van crear l’empresa Handshield Mediterranean, S.L. amb seu a Sant Esteve de Sesrovires i el nou Handshield ja s’ha començat a distribuir per Catalunya, Itàlia, els Estats Units i la Xina.

En Roger González, cofundador de la nova empresa ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Masquefa per regalar un escut protector de mans a tots els masquefins i masquefines de més de 65 anys.

Hi ha tres models en funció de la mida, tots tres a un preu que ronda els 5 € i la bossa per guardar-lo o que també podem utilitzar per guardar la mascareta, costa 6,05 €. Tots els productes tenen una utilitat garantida de fins a cent rentades. Per poc més de 10 € tindrem una protecció quan anem a comprar o de viatge.

Si voleu més informació o comprar el nou Handshield (protector de mans) visiteu la web Handshield

Tags: Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: