Els Mossos d’Esquadra actuaran al llarg d’avui per aturar la festa il·legal de Llinars del Vallès on s’apleguen centenars de persones.

Interior de la festa il.legal – Foto @SergiMaranya

Des de la nit de cap d’any s’està celebrant una “rave” il·legal a una nau desocupada de Llinars del Vallès en la que hi ha centenars de persones, cantant i ballant sense mascaretes i fent cas omís de les mesures de seguretat davant la Covid-19.

Segons declaracions dels Mossos d’Esquadra a diferents mitjans de comunicació, aquest matí a les 10 està prevista una reunió amb les diferents autoritats i unitats dels cossos de seguretat per tal de preparar un dispositiu per actuar durant el dia d’avui i aturar la festa il·legal.

Els Mossos d’Esquadra van entrar a la nau per intentar parlar amb els ocupants perquè aturessin la festa, però sense cap èxit i segons alguns dels assistents tenen la intenció de continuar fins al dilluns.

Fora de la nau s’arrepleguen entre 150 – 200  vehicles aparcats, molts d’ells de matrícula estrangera, així com autocaravanes i alguna tenda de campanya. Segons confirmen els Mossos, la majoria dels participants són estrangers.

En aquests moments els Mossos tenen controlats tots els accessos al recinte on s’està fent la festa i de moment han decidit no entrar per evitar una estampida i que la gent acabi fugint. D’aquesta manera quan surtin seran identificats i sancionats, tant els assistents com els organitzadors. Malgrat això alguns dels assistents han acabat marxant per camins de muntanya sense ser identificats.

Moltes han estat les imatges que corren per les xarxes socials on podem veure que no es respecta cap mesura de seguretat i molta és la gent que no entén com és que es pot permetre aquests tipus d’esdeveniments i que s’hauria hagut de prendre alguna mesura abans, com per exemple tallar la llum de la nau.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Festes

Notícies semblants: