Barcelona en el Top Ten de les ciutats més atractives del món per viure i treballar

Segons l’informe “The World‘s Best Cities” que elabora cada any Resonance Consultancy sobre les ciutats més completes del planeta, les que presenten les millors característiques per viure i treballar, Barcelona ocupa la vuitena posició, darrere de Londres, Nova York, París, Moscou, Tòquio, Dubai i Singapur.

Malgrat la pandèmia i el cop dur que està patint la ciutat de Barcelona pel que fa a turisme, celebració de congressos i fires com el Mobile World Congres que s’han hagut de suspendre, la Ciutat Comtal continua sent una de les ciutats europees de referència en empreses emergents (startsups) i la cinquena del món per l’establiment d’aquest tipus d’empreses per darrere de Londres, Berlín, París i Amsterdam.

Pel que fa al sector tecnològic, segons la revista FDi Intelligence del grupo Financial Times, Barcelona és la segona ciutat del món més atractiva per aquest sector situant a Londres com la millor. En aquest aspecte destaquen la importància de les universitats catalanes i del districte 22@ de Barcelona.

Segons el baròmetre de Saffron City Brand elaborat sobre les millors ciutats respecte al turisme, Barcelona ocupa la setena posició darrere de París, Londres, Tòquio, Nova York, Singapur i Dubai.

Tags: Barcelona

Notícies semblants: