Barcelona en el Top Ten de les ciutats més atractives del món per viure i treballar


2

Segons l’informe “The World‘s Best Cities” que elabora cada any Resonance Consultancy sobre les ciutats més completes del planeta, les que presenten les millors característiques per viure i treballar, Barcelona ocupa la vuitena posició, darrere de Londres, Nova York, París, Moscou, Tòquio, Dubai i Singapur.

Malgrat la pandèmia i el cop dur que està patint la ciutat de Barcelona pel que fa a turisme, celebració de congressos i fires com el Mobile World Congres que s’han hagut de suspendre, la Ciutat Comtal continua sent una de les ciutats europees de referència en empreses emergents (startsups) i la cinquena del món per l’establiment d’aquest tipus d’empreses per darrere de Londres, Berlín, París i Amsterdam.

Pel que fa al sector tecnològic, segons la revista FDi Intelligence del grupo Financial Times, Barcelona és la segona ciutat del món més atractiva per aquest sector situant a Londres com la millor. En aquest aspecte destaquen la importància de les universitats catalanes i del districte 22@ de Barcelona.

Segons el baròmetre de Saffron City Brand elaborat sobre les millors ciutats respecte al turisme, Barcelona ocupa la setena posició darrere de París, Londres, Tòquio, Nova York, Singapur i Dubai.


T'agrada? Compartiex-ho!

2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.