Detingut un jove i altres identificats per l’agressió a un noi autista al barri de Sants de Barcelona


1

Els Mossos d’Esquadra han detingut a un dels joves que van participar en una agressió en grup a un noi autista menor d’edat en el recinte de Can Batlló al barri de Sants de Barcelona, el passat 3 de gener. Els agents també van identificar a la resta de participants en l’agressió que a més de propinar-li cops de puny li van robar el mòbil i una cadena que portava al coll. Uns l’agredien mentre els altres reien i ho gravaven amb el mòbil.

La noia que va gravar l’agressió la va penjar a Instagram i ràpidament s’ha fet viral, amb moltes mostres d’indignació i suport en veure aquest noi indefens davant la colla de delinqüents menors d’edat. Si per qualsevol persona una agressió d’aquest tipus pot significar un gran trauma, per una persona amb un trastorn autista pot ser molt pitjor.

El jove agredit ha presentat la corresponent denúncia i ha pujat un vídeo al seu compte d’Instagram per agrair totes les mostres d’estima rebudes.

El col·lectiu Insania (Col·lectiu de persones psiquiatritzades i neurodivergents de Barcelona) ha fet una crida per concentrar-se avui dia de Reis a les 18 hores a Can Batlló com a resposta a l’agressió.

Nosaltres per respecte a la víctima no difondrem les imatges gravades.


T'agrada? Compartiex-ho!

1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.