El Pacte dels Reis Mags amb el Coronavirus, segons Sor Lucía Caram

Avui hem conegut la notícia que una vintena d’experts epidemiòlegs i metges recomanen a la Generalitat que endarrereixi la data de tornada a l’escola per la situació en què es troba Catalunya davant la Covid-19. Moltes han estat les crítiques a les noves mesures de la Generalitat que entraran en vigor demà dia 7 per tal d’aturar la corba creixent de les dades de la pandèmia.

Moltes són les contradiccions entre la població, uns que creuen que són excessives com els que van organitzar i participar en la “rave” il·legal de Llinars, altres que encara les veuen insuficients o pensen que s’havien d’haver pres abans.

Està clar un dels problemes més gran que té el nostre país amb el Coronavirus és l’econòmic, si fóssim un país ric, com Alemanya o Gran Bretanya es podria fer una aturada total mantenint les empreses, però això no es pot fer aquí per manca de recursos.

En un vídeo que ha fet Sor Lucía Caram queda reflectida molt bé la sensació que tenim molts de nosaltres que ens hem quedat sense els àpats familiars per Nadal i després veiem els centres comercials a petar de gent.

No hem volgut aturar Nadal, Cap d’Any o  Reis i ara haurem de parar forçosament i si no ens aturem quantes vides ens costarà seguir endavant? 

Tags: Coronavirus, Coronavirus - Covid-19, Sor Lucia Caram

Notícies semblants: