Registrada aquesta matinada a Catalunya la temperatura més baixa de la història a la península Ibèrica. Voleu saber on?


2

Segons informa el perfil de Twitter Projecte 4 Estacions dels amants de la meteorologia, aquesta matinada s’ha assolit la temperatura més baixa mai registrada a la península Ibèrica, -34,1 °C en l’estació del Clot del Tuc de la Llança, al Pallars Sobirà.

Sobre la una de la matinada es registraven els 32,1 °C sota zero, arribant a -32,8 °C a tres quarts de dues i al llarg de la nit ha continuat baixant fins a arribar a -34,1 °C. L’anterior temperatura més baixa de la història es va registrar l’any 1956 a l’Estany Gento, al Pallars Jussà, quan es va arribar a -32 °C.

Segons les previsions meteorològiques per aquests pròxims dies, arriba la tempesta Filomena que pot portar importants quantitats de neu a cotes baixes, especialment el pròxim divendres dia 8.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
3
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.