Detectat a Catalunya el primer cas de Coronavirus de la soca britànica


Segons declaracions de la consellera de Salut, Alba Verges al programa de Jordi Basté a RAC1, ahir es va detectar el primer cas de Covid-19 de la soca britànica a Catalunya. Es tracta d’una persona que viu a Catalunya, però que recentment havia viatjat a Gran Bretanya.

La consellera afirma que ja s’ha establert el protocol de trobar als contactes d’aquesta persona i que és molt probable que a partir d’aquest primer cas es detectin més. No ha volgut informar en quina zona de Catalunya s’ha detectat, però que informaran en el seu moment.

La consellera també ha volgut aprofitar l’entrevista per confirmar que les escoles començaran les classes el pròxim dilluns dia 11.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.