Ikea obre la seva primera botiga pop-up dedicada a la gastronomia sueca en la Maquinista de Barcelona

Foto: IKEA

Ikea ha obert al centre comercial de la Maquinista de Barcelona la seva primera pop-up (botiga itinerant) dedicada al món de la gastronomia sueca. La botiga de 37 metres quadrats està ubicada en la primera planta del centre comercial i reuneix totes les mesures de seguretat decretades per la Covid-19.

En ella podrem trobar els productes típics de la gastronomia dels països escandinaus com salmó fumat, melmelades, formatges, salses, galetes, begudes i tota mena de productes dels països nòrdics.

En principi està previst que la pop-up d’Ikea a la Maquinista estigui oberta fins al mes de març, però en funció de com evolucioni la pandèmia, les dates podrien variar. Segons Alberto Fossati, director d’Ikea Catalunya, el que pretenen amb aquesta iniciativa és apropar-se als consumidors barcelonins i oferir-los nous formats adaptats als nous hàbits de consum.

Segur que tots hem anat algun cop a Ikea i ens hem parat a prendre un cafè, un entrepà o hem fet una parada entre compra i compra per dinar al restaurant. A partir d’ara i fins al mes de març podrem comprar aquests productes a la nova botiga de la Maquinista.

Tags: Ikea

Notícies semblants: