La cadena catalana de supermercats Condis dóna 100.000 € per les famílies més vulnerables

La cadena catalana de supermercats Condis ha fet una donació de 100.000 euros perquè les famílies més vulnerables comprin productes de primera necessitat. Aquesta quantitat es repartirà en vals de 30 €.

La distribució dels 3.300 vals canviables per productes de primera necessitat, es farà a través d’entitats que treballen ajudant a les persones més necessitades, com la Creu Roja, Càritas Catalunya, la Fundació Convent de Santa Clara de Manresa o el Casal dels Infants de Barcelona, perquè siguin aquestes entitats qui els distribueixi entre la gent més vulnerable.

Aquests vals que es repartiran per tota Catalunya a través d’aquestes entitats, que són les que realment coneixen les necessitats de la seva població, es podran canviar en tots els establiments i franquícies de Condis de Catalunya fins al 31 de març del 2021.

L’objectiu d’aquesta campanya de Condis és beneficiar les persones que han estat més afectades per les conseqüències de la pandèmia donant-los plena autonomia per comprar els productes que més necessitin.

Condis és una empresa familiar que es va fundar l’any 1961 de la mà dels germans Condal-Escudé en una parada del Mercat de la Mercè de Barcelona, vint anys més tard inauguraven el primer supermercat, també a Barcelona, sota la marca Condal Aliment.

L’any 1992 el de la transformació de Barcelona a causa dels Jocs Olímpics,  va néixer la marca actual, Condis i els primers productes amb marca pròpia. Seixanta anys més tard, tenen una xarxa de més de 400 establiments, amb una plantilla de professionals i col·laboradors de més de 5.000 persones, amb una facturació anual de 800 milions d’euros.

Tags: Condis

Notícies semblants: