L’exdona de Mainat,  Ángela Dobrowolski ingressa a la presó sense fiança

El Jutjat d’Instrucció número 28 de Barcelona ha decretat presó provisional sense fiança per a Ángela Dobrowolski, l’exdona de Josep Maria Mainat, acusada de trencar l’ordre d’allunyament que té de Mainat i els fills que tenen en comú i violació de domicili.

Els fets de la que se l’acusa van ocórrer el passat dilluns a la tarda, quan Ángela Dobrowolski, va intentar accedir a la casa de Mainat al barri d’Horta de Barcelona, enfilant-se per una canonada per pujar al terrat i entrar pel pati de la finca on va ser detinguda per agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, després de ser alertats pels veïns.

Aquesta és la quarta vegada que Ángela Dobrowolski ha estat detinguda en relació amb el cas Mainat que va començar el passat mes de juliol quan presumptament va intentar assassinar al seu marit diabètic, injectant-li insulina amb la intenció de cobrar l’herència.

Tornen a detenir a Angela Dobrowolski per intentar entrar a la casa de Mainat pel terrat de l’edifici

Tags: Mainat

Notícies semblants: