França tanca diversos passos fronterers entre la Catalunya Nord i el Principat per alerta terrorista


0

La setmana passada ja vàrem veure com França va tancar el pas d’Eth Portilhon que connecta França amb Bossòst per la Vall d’Aran, per alerta terrorista. Ara hem conegut la notícia que a partir del pròxim dilluns dia 11 tancaran més passos fronterers entre el Principat i la Catalunya Nord, pel mateix motiu.

Després de l’onada d’atemptats que ha patit França en els darrers mesos, el president de la República, Emmanuel Macron, ha decidit tancar diferents passos fronterers amb Espanya per evitar la immigració clandestina i el terrorisme.

Segons ha anunciat Ràdio Arrels, la prefectura dels Pirineus Orientals ha decidit el tancament del Coll de Banyuls, el Coll de Costoja i el Coll de Manrella a l’Alt Empordà, el camí d’Age entre Puigcerdà i Palau de Cerdanya i la carretera de la Vinyola Enveig. 

Els vehicles d’emergències, policia, personal sanitari i equips de manteniment viari, quedaran exemptes d’aquest tancament. Les fronteres de La Junquera i Puigcerdà per la Guingueta d’Ix, restaran obertes amb els controls habituals.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.