La Filomena tenyeix de blanc gran part de Catalunya


0

La tempesta batejada amb el nom de Filomena ha arribat a Catalunya i sembla que no amb tanta intensitat com ho està fent a Madrid, on hi ha centenars de cotxes que han passat la nit en un col·lapse monumental a les principals artèries de la capital.

Tot i això, aquesta matinada s’han pogut veure imatges de moltes capitals de comarques i muntanyes del nostre país tenyides de blanc, sobretot per la part de Tarragona, per on ha entrat a Catalunya la Filomena.

La tempesta s’anirà desplaçant de sud a nord fins a arribar a Girona. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), a hores d’ara la cota de neu a les Terres de l’Ebre se situa a nivell del mar a zero metres, pujant fins als 200 metres a la tarda. A l’interior del quadrant nord-est se situarà entorn dels 400 metres i a la resta del país pujarà al llarg del matí fins a situar-se entorn dels 700 metres.

La neu ens ha deixat boniques imatges arreu de Catalunya.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.