La policia local de Sitges intercepta un vehicle conduït per un nen de nou anys

Dijous passat la policia local de Sitges va interceptar un vehicle conduït per un menor de nou anys. Als agents els hi va estranyar que hi havia un cotxe circulant, però no veien al conductor, tan sols veien una persona asseguda al seient del copilot.

Quan van aturar el vehicle, la sorpresa va ser que el conductor era un nen de nou anys i la copilot la mare, de quaranta anys i nacionalitat lituana. En la part posterior del cotxe, anava en una cadireta nadó de tres mesos.

Els agents van instruir diligències contra la mare, veïna de Sitges, per un presumpte delicte contra la seguretat viària, ja que el nen al ser menor no és responsable. També han comunicat els fets a la Fiscalia de Menors per si cal prendre alguna decisió sobre la seguretat dels dos menors.

Tags: Sitges

Notícies semblants: