Avui ens ha deixat Tom Roca, ninotaire, guionista, productor de televisió i un dels fundadors de “El Jueves”.

El barceloní nascut al barri de Sants, Antoni Roca Palacios, més conegut com a Tom Roca, ens ha deixat avui als 67 anys. Tom va ser formar part de l’equip directiu que va fundar la polèmica publicació nascuda en els anys de la transició “El Jueves”, segrestada en més d’una ocasió per les publicacions que no agradaven als governants d’aquells moments.

Tom Roca també va ser un gran guionista i productor de televisió, participant en diferents produccions de molt èxit com “Historias de la puta mili”, “Médico de família”, “A salir de clase“, “Periodistas“, “Señor alcalde” o “Joc de mentides”.

 

Gran part de la seva vida va estar treballant a TV3, produint programes com “Filiprim o el documental “Balseros” que va arribar a estar nominat als Oscars.

Descansa en Pau, Tom. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a tota la família i amics d’en Tom Roca.

Tags: defuncions, Tom Roca

Notícies semblants: