Avui ens ha deixat Tom Roca, ninotaire, guionista, productor de televisió i un dels fundadors de “El Jueves”.


-1
-1 points

El barceloní nascut al barri de Sants, Antoni Roca Palacios, més conegut com a Tom Roca, ens ha deixat avui als 67 anys. Tom va ser formar part de l’equip directiu que va fundar la polèmica publicació nascuda en els anys de la transició “El Jueves”, segrestada en més d’una ocasió per les publicacions que no agradaven als governants d’aquells moments.

Tom Roca també va ser un gran guionista i productor de televisió, participant en diferents produccions de molt èxit com “Historias de la puta mili”, “Médico de família”, “A salir de clase“, “Periodistas“, “Señor alcalde” o “Joc de mentides”.

 

Gran part de la seva vida va estar treballant a TV3, produint programes com “Filiprim o el documental “Balseros” que va arribar a estar nominat als Oscars.

Descansa en Pau, Tom. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a tota la família i amics d’en Tom Roca.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
4
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.