Un exjugador del Barça de bàsquet va participar en la manifestació al Capitoli de Washington

Un exjugador de l’NBA i del Barça de bàsquet va ser un dels protagonistes que el dimecres passat es van manifestar al Capitoli de Washington, mentre s’estaven celebrant les sessions per a ratificar la victòria de Joe Biden en les eleccions del passat novembre a la presidència dels Estats Units.

Es tracta de David Wood, a qui tots anomenaven “El Gladiador” quan jugava a bàsquet en diferents equips de l’NBA i en el Barça amb qui va ser campió de la lliga ACB. Al Barça va jugar una sola temporada, la 89-90 tenint de companys a jugadors com Epi o Solozábal. Actualment té 56 anys i fa una alçada de 2,06 m. Com a jugador era un pivot molt fort i en el terreny personal un conservador i gran devot de l’església catòlica.

En l’entrevista que va concedir al programa “Tu diràs” d’Aleix Parisé a RAC1, David Wood va afirmar que Joe Biden acabarà arrestat per frau electoral i Donald Trump tornarà a la presidència dels Estats Units, quatre anys més.

Durant l’entrevista compara a Donald Trump amb Jesús:

“És un home que es preocupa per la gent, com Jesús, un incomprès. Donald Trump té realment un bon fons i vol ajudar la gent. Per això ens l’estimem tant”.

Parlant dels mitjans de comunicació, fa una comparativa del que passa als Estats Units amb el que feia Hitler abans d’arribar al poder, augurant que d’aquí a uns mesos hi haurà un cop d’estat militar al seu país.

Wood que no va arribar a entrar al Capitoli, hores més tard va demanar disculpes per participar en un acte que va acabar amb vandalisme:

“Vull disculpar-me perquè en el meu zel i humanitat em vaig equivocar sobre el dia sis, vaig creure que el canvi anava a succeir amb proporcions bíbliques, però sembla que no”.

Tags: Asalt, Capitoli, Estats Units

Notícies semblants: