A Mallorca i Eivissa limiten les reunions socials i familiars a les persones que convisquin

Sóller (Mallorca)

El govern de les Illes Balears ha decidit augmentar les mesures de seguretat davant l’onada de la Covid-19 que s’està produint en dues illes i a partir del pròxim dimecres dia 13 de gener, a Mallorca i Eivissa, queden prohibides les reunions socials i familiars entre les persones que no visquin en el mateix domicili, tant en interiors com exteriors.

Fins ara les reunions estaven limitades a sis persones de dues bombolles de convivència, a partir d’ara no hi ha límit de persones, però han de pertànyer a la mateixa bombolla de convivència. La mesura que entrarà en vigor demà, s’estendrà fins al 30 de gener.

D’aquesta prohibició estaran excloses les activitats laborals, institucionals i durant el transport públic. Altres excepcions són en el cas de les persones que visquin soles que podran trobar-se amb altres, però d’una única bombolla de convivència, els menors en cas que els pares estiguin separats podran reunir-se amb els dos progenitors o efectuar visites a les persones dependents o que necessitin una especial atenció.

Tags: Coronavirus, Mesures

Notícies semblants: