Joan Laporta el candidat a la presidència del Barça que reuneix més signatures: 10.257

Foto: Twitter @estimemelbarca

En la cursa per la presidència del FC Barcelona, tan sols quatre candidats han reunit les signatures necessàries per poder presentar-se a les eleccions que en principi s’han de celebrar el pròxim 24 de gener, si la pandèmia ens deixa. Aquesta setmana el club es reunirà amb les autoritats de la Generalitat per decidir si es poden fer o se suspenen.

El que més signatures ha presentat ha estat Joan Laporta amb un total de 10.257, seguit Víctor Font amb 4.710, després Toni Freixa que ha presentat 2.821 i Emili Rousaud amb 2.501. Tots ells han superat la xifra mínima necessària de 2.257. Ara s’hauran de validar per saber si definitivament es presenten els quatre o serà una pugna entre dos o tres candidats.

Els altres candidats que no han arribat a les necessàries les van presentar al club i van ser destruïdes, excepte les d’Agustí Benedito que va anunciar que no havia arribat al mínim, però tampoc les presentaria al club.

Aquest cop Laporta ha reunit més signatures que quan va guanyar la presidència del Barça, en el 2003 va presentar 5.725, Bartomeu en el 2015 va presentar 4.272 i en els darrers anys l’únic que ha superat a Laporta va ser Sandro Rosell que l’any 2010 va recollir 12.635 signatures.

Tags: BARÇA, Eleccions, Laporta

Notícies semblants: