Aparten de la feina a tres treballadors que convidaven als seus familiars a vacunar-se en una residència de les Terres de l’Ebre.

Josep Maria Argimon, director de l’Institut Català de la Salut ha anunciat avui que han apartat del servei a tres treballadors que aprofitant que estaven vacunant a les persones d’una residència de discapacitats de les Terres de l’Ebre, convidaven als seus familiars més directes a vacunar-se.

Argimon que en un principi parlava d’infermeres, ha volgut rectificar i finalment ha dit que es tractava de tres treballadors de l’ICS. El secretari de Salut ha qualificat el fet com un cas aïllat i un “incident molt lamentable” que no s’ha de tornar a repetir.

Per això els tres treballadors han estat apartats de la seva feina i rebran la corresponent sanció per la seva actitud. Malgrat aquest fet tan lamentable per part d’aquests treballadors sanitaris, Argimon també ha volgut deixar clar que els familiars que hagin rebut la primera dosi de la vacuna, rebran igualment la segona, per acabar dient:

“És un fet aïllat i no pot representar als treballadors de Terres de l’Ebre que estan vacunant”

Tags: Coronavirus - Covid-19, Vacuna

Notícies semblants: