Quatre llocs de Catalunya entre els finalistes per ser el millor monument, museu o atracció del món

Casa Museu Dalí

La plataforma Tiqets.com cada any atorga els Remarkable Venue Awards (Premis als llocs destacats), classificats per països o regions i en els que se celebraran aquest any hi ha quatre indrets catalans que han quedat finalistes entre els altres indrets espanyols i opten per ser el millor del món en la seva categoria.

En la categoria de Lloc més destacat, la finalista ha estat la Sagrada Família. Els altres nominats eren el Museu Reina Sofia, el Santiago Bernabeu i la Casa Milà (La Pedrera).

En la categoria de Millor atracció ha guanyat el Camp Nou, seguit de l’Aquari de Sevilla i el Zoo Aquàrium de Madrid.

En la categoria Millor museu, la Casa Museu de Salvador Dalí a Port Lligat per davant de la Fundació Joan Miró, el Museu del Prado i el Teatre Museu Dalí de Figueres.

 

En la categoria de Millor arquitectura, trobem en primer lloc la Casa Vicens de Gaudí, seguida de la Casa Batlló, la Sagrada Família i l’Alhambra de Granada.

En altres categories han quedat finalistes la Factoria Marítima Basca Albaola, el Museu Chillida Leku i el Museu Thyssen-Bornemisza.

Fins al dia 20 de gener es pot votar a través de la web de Tiqets per triar els millors llocs destacats del món. El guanyador s’endurà 10.000 euros per pal·liar una mica l’economia malmesa per culpa de la pandèmia de la Covid-19.

Tags: Premis

Notícies semblants: