Fortes crítiques a Ada Colau per haver marxat a passar els Reis fora de Barcelona

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau torna a ser protagonista a les xarxes socials, aquest cop per haver marxat de Barcelona per passar els Reis amb la seva família a Sant Feliu de Pallerols. Malgrat que Colau es va desplaçar a la Garrotxa abans d’entrar en vigor el confinament municipal, però quan ja s’havia anunciat aquesta nova restricció, ha estat força criticada a les xarxes socials.

Segons ella mateixa anuncia al seu perfil de Twitter per Reis, es va reunir amb la seva família que ja feia dies que estava fora de la ciutat i segons fons municipals si hagués tornat a Barcelona després de l’entrada en vigor del confinament municipal, la tornada al domicili és una de les excepcions previstes.

 

Moltes han estat les crítiques que han fet a través de les xarxes socials, algunes relacionades amb la situació meteorològica que hem patit amb la tempesta Filomena. Alguns mitjans apunten que van haver de demanar ajuda als veïns de Sant Iscle de Coll Tort per retirar la neu per tal que pogués arribar el servei de seguretat de l’alcaldessa.

Tags: Ada Colau, Confinament

Notícies semblants: