Ahir ens va deixar Joan Eloi Vila, el guitarrista dels programes de l’Andreu Buenafuente

Segons ha informat la productora el Terrat a través de les xarxes socials, ahir ens va deixar el músic Joan Eloi Vila que tants i tants cops va acompanyar amb la seva guitarra a l’Andreu Buenafuente en els seus programes.

Vila era aquella persona entranyable que amb la seva guitarra posava música a programes com Sense Títol o La cosa nostra i va continuar treballant amb Buenafuente quan aquest va fer el salt a les televisions nacionals com Antena 3 i La Sexta.

Una cara coneguda als programes de televisió, però també va compartir escenari amb Jimmy Page, Joan Baptista Humet i Joaquin Sabina, entre d’altres.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a tota la família. Descansa en pau, Joan Eloi Vila.

Tags: Joan Eloi Vila, Mor

Notícies semblants: