Ahir ens va deixar Joan Eloi Vila, el guitarrista dels programes de l’Andreu Buenafuente


0

Segons ha informat la productora el Terrat a través de les xarxes socials, ahir ens va deixar el músic Joan Eloi Vila que tants i tants cops va acompanyar amb la seva guitarra a l’Andreu Buenafuente en els seus programes.

Vila era aquella persona entranyable que amb la seva guitarra posava música a programes com Sense Títol o La cosa nostra i va continuar treballant amb Buenafuente quan aquest va fer el salt a les televisions nacionals com Antena 3 i La Sexta.

Una cara coneguda als programes de televisió, però també va compartir escenari amb Jimmy Page, Joan Baptista Humet i Joaquin Sabina, entre d’altres.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a tota la família. Descansa en pau, Joan Eloi Vila.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.