Bonpreu recull quasi 70.000 euros per l’Esclerosi Múltiple en les microdonacions dels seus clients. 

Quan totes les mostres de solidaritat per part de la ciutadania s’estan centrant en la pandèmia de la Covid-19, com va passar amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, Bonpreu a través dels seus clients, vol col·laborar amb altres necessitats que malauradament han quedat una mica oblidades per culpa del Coronavirus.

L’Arrodoniment en el preu de la compra que van fer els clients de Bonpreu Esclat el passat mes de desembre, ha recollit 69.879 euros amb un total de 390.976 donacions i que aniran destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple. Els diners recaptats es destinaran a un projecte de rehabilitació per a joves d’arreu de Catalunya que pateixen esclerosi múltiple, així com els seus familiars i cuidadors.

 

Recordem que el microdonatiu consisteix a arrodonir el preu de la nostra compra, si puja 20,10 € pagarem 20,50 € i els 0,40 cèntims restants seran donats per la causa d’aquell mes.

Les donacions a través de l’Arrodoniment del mes de gener es destinaran a Sant Joan de Déu, per tal de garantir el subministrament de productes de primera necessitat per les persones i famílies amb pocs recursos, que s’hagin vist afectades per la crisi econòmica provocada per la pandèmia i que són ateses als diferents centres de Sant Joan de Déu.

Tags: Bonpreu Esclat

Notícies semblants: