Prorrogat el confinament municipal durant dues setmanes més a tota Catalunya

Foto: Mossos d’Esquadra

En la reunió celebrada aquest matí, el Procicat ha decidit prorrogar per dues setmanes més les mesures contra la Covid-19, concretament fins al diumenge 7 de febrer, una setmana abans de les eleccions, si finalment es manté la data.

Per tant haurem de continuar sense sortir del nostre municipi durant tota la setmana, els centres comercials i botigues de més de 400 m² seguiran tancats i els caps de setmana només podran obrir els establiments de productes essencials, com farmàcies o alimentació.

Bars i restaurants continuaran amb el mateix horari d’esmorzars i dinars. De moment el confinament nocturn continua vigent des de les 10 de la nit fins a les 6 del matí.

Avui les dades de la Covid-19 a Catalunya no són gaire esperançadores, s’han detectat 3.886 casos nous i 69 defuncions i els ingressats a les UCI ha traspassat la xifra dels 600, concretament avui hi ha 619 persones greus.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Procicat

Notícies semblants: