Nous canvis a la circulació per la Diagonal i la Gran Via de Barcelona a partir del 8 de febrer

A partir del pròxim dilluns 8 de febrer els vehicles que vulguin travessar la ciutat de Barcelona no ho podran fer pels laterals de l’avinguda Diagonal ni de la Gran Via de les Corts Catalanes. Qui vulgui anar des d’un extrem de la ciutat a l’altre ho haurà de fer pels carrils centrals d’aquestes dues artèries de Barcelona.

Els cotxes que circulin pels laterals d’aquestes dues vies, a excepció de taxis i bicicletes, hauran de girar obligatòriament en algun dels carrers que les travessen. Per exemple si circulem pel lateral de Diagonal, haurem de girar obligatòriament a Muntaner, Rambla Catalunya o Pau Claris i si ho fem per la Gran Via, haurem de girar en Viladomat, Balmes, Nàpols o Marina.

Una altra mesura amb relació als laterals dels dos carrers, és que s’haurà de circular a una velocitat màxima de 30 km/h. L’objectiu d’aquest canvi és que els laterals no siguin una via ràpida per travessar la ciutat i d’aquesta manera garantir la seguretat dels ciclistes. També s’han proposat fer un carril bici en els laterals i així deixarà d’estar a les voreres que quedaran reservades als vianants.

Tags: Barcelona, circulació

Notícies semblants: