Canvi de confinament municipal a comarcal a partir de dilluns 8 de febrer


Segons les darreres notícies, el govern de la Generalitat ha decidit avui que a partir del pròxim dilluns es relaxaran una mica les mesures restrictives davant la Covid-19. En un principi s’espera que el confinament municipal passi a ser comarcal i que el sector de l’hostaleria pugui obrir una hora més tant al matí com al migdia.

Bars i restaurants podran obrir de 7:30 a 11:30 per servir esmorzars i de 13 a 16:30 per dinars, a la nit continuarà només el servei per a portar. Els gimnasos podran obrir amb un 30% de la seva capacitat. Pel que fa a les botigues no essencials continuaran tancades durant els caps de setmana.

Encara que la corba de la pandèmia va baixant lleugerament, les UCI dels hospitals continuen dedicant moltes places a malalts Covid, per tant de moment i amb precaució per les noves soques que estan arribant del Regne Unit i Àfrica, les restriccions s’aniran aixecant en funció de l’evolució de la pandèmia.

De moment i fins que la Generalitat faci públiques les noves mesures que entraran en vigor el dilluns 8 de febrer, les actuals són:


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.