Canvi de confinament municipal a comarcal a partir de dilluns 8 de febrer

Segons les darreres notícies, el govern de la Generalitat ha decidit avui que a partir del pròxim dilluns es relaxaran una mica les mesures restrictives davant la Covid-19. En un principi s’espera que el confinament municipal passi a ser comarcal i que el sector de l’hostaleria pugui obrir una hora més tant al matí com al migdia.

Bars i restaurants podran obrir de 7:30 a 11:30 per servir esmorzars i de 13 a 16:30 per dinars, a la nit continuarà només el servei per a portar. Els gimnasos podran obrir amb un 30% de la seva capacitat. Pel que fa a les botigues no essencials continuaran tancades durant els caps de setmana.

Encara que la corba de la pandèmia va baixant lleugerament, les UCI dels hospitals continuen dedicant moltes places a malalts Covid, per tant de moment i amb precaució per les noves soques que estan arribant del Regne Unit i Àfrica, les restriccions s’aniran aixecant en funció de l’evolució de la pandèmia.

De moment i fins que la Generalitat faci públiques les noves mesures que entraran en vigor el dilluns 8 de febrer, les actuals són:

Tags: Coronavirus - Covid-19, Restriccions

Notícies semblants: