Jordi Sánchez ingressat a l’UCI d’un hospital madrileny a causa del Coronavirus

Segons ha publicat la revista “Diez Minutos“, el popular actor barceloní, Jordi Sánchez ha ingressat a la Unitat de Cures Intensives d’un hospital madrileny a causa del Coronavirus. Jordi Sánchez va saltar a la fama pel seu paper de Josep López el “Lopes” a la sèrie Plats Bruts amb el Joel Joan i darrerament amb el seu paper d‘Antonio Recio a “La que se avecina“.

En Jordi és una de les proves que aquesta maleïda pandèmia pot atacar a tothom no només a la gent gran, l’actor ha ingressat a l’UCI a causa dels problemes que ha tingut amb la Covid-19. Precisament ahir es va estrenar l’obra de teatre, “Asesinos todos” escrita per ell i Pep Anton Gómez i protagonitzada per Carlos Sobera, Neus Asensi, Elsa Matilla i Ángel Pardo.

L’actriu Vanesa Romero, companya d’en Jordi Sánchez a “La que se avecinatambé va patir la Covid-19 fa uns mesos de la que s’ha recuperat favorablement. Ha estat la seva família la qui ha donat la notícia a través del perfil de Twitter de l’actor. Esperem que es recuperi aviat.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Jordi Sánchez

Notícies semblants: