Pastas Gallo trasllada la producció de pasta seca a Còrdova i negocia el desplaçament de 37 treballadors

Moltes van ser les empreses que l’any 2017 van traslladar la seva seu fora de Catalunya arran de la consulta de l’1 d’octubre, per la por que Catalunya es consolidés com un país independent, uns diuen que voluntàriament i altres que per la pressió que van rebre des de Madrid. Sigui com sigui Pastas Gallo va ser una de les que va marxar de Catalunya.

L’any 2017 va traslladar la seva seu de Granollers a El Carpio (Còrdova) on tenia una factoria de producció de pasta seca. Ara l’empresa fundada al Vallès l’any 1946 per José Espona ha decidit traslladar la producció de pasta seca tant curta com llarga a la fàbrica de Còrdova.

Segons l’empresa, aquesta decisió s’ha pres per dur a terme un procés d’especialització de les quatre fàbriques que tenen a l’Estat, quedant la planta de Granollers dedicada exclusivament a l’elaboració de pasta fresca, canelons i lasanya.

Dels 169 treballadors que té la fàbrica de Granollers, l’empresa està negociant amb 37 el seu trasllat a la fàbrica de Còrdova i si no l’accepten, seran recol·locats en altres factories de l’empresa a Catalunya, però canviant el tipus de feina que feien fins ara.

D’aquesta manera Pastas Gallo distribuirà la producció dels seus productes en les quatre plantes que té, Granollers es dedicarà a la pasta fresca, canelons i lasanya, Esparreguera a la pasta sense gluten, Sant Vicenç dels Horts a les pastes Orientals i la principal planta de la companyia a El Carpio (Còrdova) es dedicarà a la pasta seca com macarrons, espaguetis, espirals, pastes de sopa, etc.

Amb aquest canvi, la fàbrica de Còrdova que és la més gran de l’empresa, reafirma la seva posició en el mercat de la transformació de cereals en pastes, convertint-se en una de les més importants de tot l’Estat.

Tags: Pastas Gallo

Notícies semblants: