Imatges de la detenció de Pablo Hasél fa uns minuts a la Universitat de Lleida

El raper lleidatà Pablo Hasél ha estat detingut fa uns minuts al rectorat de la Universitat de Lleida on s’havia tancat des d’ahir amb un centenar de companys i companyes que han volgut acompanyar-lo en les seves darreres hores de llibertat.

La detenció s’ha produït de manera pacífica, ni les persones que l’acompanyaven ni ell han oposat resistència. Els Mossos d’Esquadra han fet el desallotjament de forma totalment pacífica, sense necessitat d’efectuar cap càrrega conta els manifestants i deixant gravar imatges a periodistes i particulars.

Pablo Hasél haurà de complir nou mesos de presó per la condemna d’enaltiment de terrorisme i injuries a la corona per la lletra de les seves cançons. Ens agradin més o menys, les trobem encertades o no, tot entra dins la llibertat d’expressió.

A les portes de la Universitat l’esperaven un centenar de persones per mostrar-li el seu suport i fent una crida per manifestar-se aquesta tarda a les set a la plaça de la Catedral.

 

Tags: Pablo Hásel

Notícies semblants: