Així ha quedat la Comissaria dels Mossos de Vic després de la manifestació en suport a Pablo Hasél

Almenys 15 detinguts i 33 ferits ahir a la nit en les diferents manifestacions que va haver-hi arreu del país en suport a Pablo Hasél, el raper lleidatà empresonat ahir al matí. Les més conflictives es van produir a Barcelona, Lleida, Vic i Girona, però també a València es van produir aldarulls.

Els detinguts han estat pels enfrontaments amb els policies, cremar mobiliari urbà com els contenidors, destrossar motocicletes aparcades, trencar vidres de botigues i saquejar-les. Entre els ferits hi ha policies i manifestants, afortunadament tots lleus, excepte una noia que va rebre un impacte al costat de l’ull, suposadament d’un projectil de foam dels Mossos d’Esquadra.

A Vic quan va acabar la manifestació un grup d’encaputxats es van dirigir cap a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra i la van destrossar, llençant cadires, pedres i papereres que van trencar tots els vidres i enfrontant-se als agents amb un balanç d’onze mossos ferits.

 

Tags: manifestació, Pablo Hásel

Notícies semblants: