Primark desembarca a Girona

La marca irlandesa de baix cost ha anunciat que té previst obrir una gran botiga a Girona on fins ara no tenien cap. Aquesta obertura suposarà la creació de quasi un centenar de llocs de treball. La botiga ocuparà un local de 3.700 metres quadrats en dues plantes del Centre comercial Espai Gironès de Salt.

A més de la botiga de Girona que serà una de les més grans, la cadena de roba ha anunciat l’obertura d’altres sis, a Cadis, Sant Sebastià, Madrid, Bilbao, Marbella i Vigo, que en total suposarà la contractació de 650 persones.

Amb aquestes obertures Primark acabarà l’any amb 57 botigues a tot l’Estat, set en territori català, cinc d’elles a Barcelona, una a Tarragona i una a Girona. El perfil dels empleats de Primark és el de persones entre els 18 i 45 anys i segons el conveni registrat en el BOE, els sous oscil·len entre els 14.500 € i els 21.220 €.

Molts gironins i gironines per Nadal, Reis i en època de rebaixes, acostumaven a baixar a Barcelona per comprar a Primark, ara per culpa de la pandèmia de la Covid-19 i les restriccions de mobilitat decretades, no ho podien fer. Amb aquesta bona notícia, ja no s’hauran de desplaçar per comprar roba, sabates o cosmètics d’aquesta marca de baix cost.

Si sou de Girona i voleu optar a un d’aquests llocs de treball, podeu fer la inscripció en la web de Primark

Tags: Girona, Primark

Notícies semblants: