El Teatre Apolo tornarà a obrir el 18 de març amb un musical

Segons va publicar ahir La Vanguardia, el Teatre Apolo de Barcelona que porta quasi dos anys tancat, tornarà a obrir les portes el pròxim 18 de març i serà gestionat pel grup madrileny Smedia. La primera obra que s’oferirà és el musical ¿Quién mató sherlock holmes?, interpretat per Daniel Diges, que estarà en cartell fins a l’1 de maig.

El grup Smedia vol fer una programació basada principalment en els musicals i obres dels Joglars, com Señor Ruiseñor, una crítica a la situació creada a Catalunya arran el procés o La Casa de Bernarda Alba de Federico García Lorca, interpretada pel Centre Dramàtic Nacional.

Representació de Sherlock Holmes

Amb vista a què es puguin relaxar una mica les mesures restrictives a causa de la Covid-19, Smedia també vol oferir un espectacle del món del flamenc, confiant que aquest estiu Barcelona pugui rebre turistes d’arreu del món.

El grup Smedia gestiona diferents teatres de Madrid i ara amb la reobertura de l’Apolo vol aterrar a Barcelona, per retornar al Paral·lel aquell teatre històric de la ciutat. Per posar a punt el local han fet una inversió de 600.000 euros, sobretot per revisar i adequar la climatització i tornar-li a l’Apolo aquella imatge que tenia en els seus inicis. Les perspectives són aconseguir entre 350.000 i 500.000 espectadors a l’any, sempre que la pandèmia no els obligui a tancar.

Els anteriors gestors que ha tingut el teatre Apolo de Barcelona, van patir fortes pèrdues que els van ocasionar molts deutes que van acabar en diferents litigis entre els treballadors, artistes i l’empresa.

Teatre Apolo anys 50
Tags: Teatre Apolo

Notícies semblants: