Un important grup belga de cirurgia estètica tria Barcelona per establir la primera clínica a Espanya

Així serà la nova clínica de Wellness Kliniek a Rubí

Wellness Kliniek, un important grup belga dedicat a la cirurgia estètica, ha triat la ciutat de Rubí per establir la seva primera clínica a l’Estat espanyol el que suposa una inversió de set milions d’euros al nostre país i la creació d’una trentena de llocs de treball.

La clínica s’ubicarà en uns terrenys venuts l’any 2018 per l’Incasòl a Wellness Kliniek per 838.934 euros, en la zona de Can Sant Joan de Rubí, un edifici de 3.600 m² distribuïts en tres plantes situades al carrer Marconi, 72. Es preveu poder obrir i estar en ple funcionament el pròxim mes d’abril.

Barcelona té grans hospitals i és un referent a tota Europa pel que fa a la medicina privada, és per això que Wellness Kliniek ha triat aquesta plaça per establir-se a Espanya. La nova clínica disposarà de quatre quiròfans dotats de les tecnologies més modernes en el camp de la cirurgia estètica.

La clínica de cirurgia estètica més gran d’Europa, amb grans especialistes que realitzaran intervencions de cirurgia mamària, liposuccions, reduccions d’abdomen, estètica dental, lífting facial i altres tractaments no invasius, mitjançant tècniques innovadores amb resultats garantits per milers de pacients satisfets de tota Europa des de fa 25 anys.

Un dels aspectes més importants en aquests tipus de clíniques és garantir la total privacitat dels seus pacients que aconsegueixen establint circuits diferenciats tant en les consultes externes com en l’àrea d’hospitalització.

Wellness Kliniek està en ple procés d’expansió, en els pròxims anys preveu obrir una vintena de clíniques arreu del món i han triat Barcelona com a porta d’entrada al Sud d’Europa. El seu objectiu és establir-se a Rússia, Amèrica Llatina, Àsia i a Europa han començat per Catalunya.

Tags: Empresa, Rubí

Notícies semblants: